Belles demeures TripAdvisor.png
Belles demeures 5 Points.png

Uitzonderlijk 5/5 Ideale huuraccommodatie voor gezinnen

Belles demeures 5 etoiles Homelidays.png

Enthousiasme!
En bovenal het verlangen om terug te komen naar dit prachtige huis vol charme

 

Het gastenboek van het chalet heeft het gedrag van onze gasten veranderd. Het is comfortabeler om een recensie te schrijven, zittend bij de open haard, in plaats van te moeten inloggen... Ondanks onze inspanningen zullen we minder zichtbaar zijn op TripAdvisor, maar we hopen het certificaat van uitmuntendheid opnieuw te ontvangen.

Dicht bij Megève, in het hart van onze prachtige valleien, is dit ruime bergchalet nog vol potentieel. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van deze mooie Savoyaardse residentie om het nog gezelliger te maken het hele jaar door.

Deze huuraccommodatie, die steeds gezelliger wordt naarmate de tijd verstrijkt, ligt tegenover het massief van de Mont-Blanc en zal u zowel in het hoogseizoen als de rest van het jaar verrassen.

DOWNLOAD >>> Het welkomstboekje van dit prachtige huis, met een indrukwekkend uitzicht op de Mont-Blanc.

Belles demeures Logo Cerises Monogramme.

“Deze verhuur biedt de ervaring van een leven opgehangen voor een magisch panorama dat vervaagt of oplicht naarmate de uren verstrijken. Een betovering!

De werkelijkheid van dit chalet kwam perfect overeen met wat er op de site stond”.

- Céline D. (Frankrijk) -

Flore & Jeanne  [6 maart 2021]

Gastenboek

“Zeer goed uitgerust en zeer goede ontvangst”

Mooi chalet met iprenabel uitzicht op de Mont Blanc. Het maakt deel uit van een mooi klein dorp met leuke activiteiten.

Carole, Flore, Jeanne, Louis, Fred.  [6 maart 2021]

Gastenboek

“We brachten een heel fijne week door in dit chalet dat traditie en moderniteit combineert”

De lente op het Mont Blanc gebergte en de vallei van Arves stelde ons, weliswaar op voorhand, in staat deze landschappen te ontdekken onder de zon en de blauwe lucht. Dank aan Chantal voor haar hartelijke ontvangst en haar uitleg.

André B.  [27 februari 2021

Gastenboek

“We zullen met veel plezier terugkomen”

We hadden een uitstekende week in chalet les Cerises. Ontbijt in de zon, lunch, jacuzzi met het voortreffelijke uitzicht! Heel mooi sneeuwschoenwandelen, skiën... Paarapente voor sommigen!! Dank je wel, dank je wel!!

Franck F.  [20 februari 2021]

Gastenboek

“We zouden deze week wel duizend keer opnieuw willen beleven”
We hadden niets beters kunnen dromen voor onze verloving. Magische plek en inrichting, schattige gastheren. Dank aan jou en Chantal!

Aurélien, Manon & Sandro  [6 februari 2021]

Gastenboek

“Deze plek is een betovering!”

Het chalet is gewoon prachtig, wat een werk heb je verricht, het is ongelooflijk. Het uitzicht is niet te versmaden... Adembenemend! Dank je voor de vriendelijke bedoelingen, je hebt de kunst van het recenseren te pakken! Hartelijk dank!

Frédéric A.  [5 maart 2021]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

de kunst van het vermaken

Chalet dat traditie en moderniteit combineert, een ronduit schitterend uitzicht. De aandacht voor details van onze gastheren, een warme en comfortabele inrichting, maakten dat we een week doorbrachten met ons gezin, in een heel aangenaam dorp. Een hartelijk welkom van Chantal.

Fanny D.  [9 februari 2021]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

Een heerlijk verblijf !

We hadden een heerlijk verblijf in het Chalet des Cerises! Het uitzicht op de Mont Blanc is schitterend en de diensten die de gite aanbiedt maken het mogelijk van het begin tot het eind van het verblijf te genieten! We hielden vooral van de jacuzzi met de ondergaande zon op de Mont Blanc! De pistes liggen op een steenworp afstand, en zelfs zonder te skiën genoten we van het ontdekken van de bergactiviteiten! De gite is comfortabeler dan we verwacht hadden, en Laurent is zo gastvrij en zorgzaam als maar zijn kan. Zijn oog voor detail heeft van het chalet een juweeltje gemaakt, en het gaat van kwaad tot erger in termen van luxe en comfort! Ik raad het ten zeerste aan! Het is onmogelijk om teleurgesteld te worden door zo'n gastheer-chalet-omgeving cocktail!

Fokinou1  [30 januari, 2021]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

Uitzonderlijk

We hadden het genoegen om twee jaar geleden (bij toeval) dit chalet te boeken... chalet dat net open was gegaan om te boeken, net een weekje skiën met vrienden (4 stellen)... toen we aankwamen wat een heerlijke verrassing om het comfort en de cocooning van deze plek te zien. Je wordt verwelkomd met een bord vleeswaren/cheesjes en mousserende wijn! Laurent en zijn vrouw hebben aan alles gedacht voor je welzijn... verwarmde opritten voor skischoenen, usb-kabels op elk nachtkastje, centrale luidspreker, jaccuzi met adembenemend uitzicht op de Mont Blanc, open haard, Netflix, volledig uitgeruste keuken met snijmachine, vacuümverpakkingsmachine, raclette- en fondue-machines, wasmachine, afwasmachine enz...

Nicolas B.  [23 januari, 2021]

Gastenboek

“Weer een magische episode in deze cocon van welzijn.”

We zijn gewoon (opnieuw) bezweken voor het plezier van deze mooie en gastvrije plek. Wij wensen u evenveel plezier als wij hadden!

Nicolas B.  [23 januari, 2021]

Gastenboek

“Altijd onvergetelijke momenten”

Altijd onvergetelijke momenten in dit prachtige chalet. Nogmaals bedankt voor deze besneeuwde week.

Jean-Marc en Sylvie R.  [9 januari, 2021]

Gastenboek

“Wat een genoegen, maar wat een genoegen om een goede tijd gehad te hebben op deze mooie plek.”

Goede smaak en de kunst van het entertainen kunnen niet geïmproviseerd worden! Wat een genoegen. Wat een genoegen om een goede tijd te hebben doorgebracht op deze prachtige plek. Mijn vrienden hebben zich overgegeven aan de foto's, zeker dat zij toekomstige predikers zullen zijn. Wat kan ik nog meer zeggen? We moeten tijd hebben om alles te vertellen. Dus laten we dit gevoel van ontdekking over aan de volgende! Dank u voor alles. Tot zieX.

Jean-Marc en Sylvie R.  [9 januari, 2021]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

Wat toe te voegen!

Wat kan er nog meer gezegd worden over wat al gezegd is. Gewoon een enorm plezier van deze week in die hut. Er zijn mensen voor wie weten hoe te leven geen loze kreet is, en dat is het geval voor deze eigenaars. Een grote dank aan hen.

 

 

Héléna D.  [1 november 2020]

Gastenboek

“Eén woord: WAOUH!!!”

Heel erg bedankt voor een geweldige week. U hebt ons als koningen ontvangen, ons als prinsessen behandeld... Ik had een van de beste vakantieweken van mijn leven. Alles is perfect, tot in de kleinste details uitgedacht om dit verblijf luxueus en comfortabel te maken. Uw chalet is mooi, warm, gezellig en harmonieus. Bravo voor dit werk (...) Wat het uitzicht op de Mont-Blanc betreft, slechts één woord WAOUH !!!! (...) Ik ben besmet en ik werd verliefd op dit idyllische landschap in het land van Heidi. Dus ja, we komen met veel plezier terug (...)

Virginia L.  [24 oktober 2020]

Gastenboek

"Gefeliciteerd met al het werk dat je hebt gedaan!"

Dank u voor uw welkom en de delicate aandacht. Deze week was perfect in dit prachtige chalet. De uitrusting is bovenaan.

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

Een hemelse week in een comfortabel chalet met een prachtig uitzicht op de Mont Blanc om de kleuren van de herfst te bewonderen.

Camille P.B. [8 oktober 2020]

Gastenboek

“Een adembenemend uitzicht”

Muchas gracias voor zo'n hemelse omgeving. Uw chalet is zowel modern als warm met een adembenemend uitzicht.

Maxime B. [oktober 2020]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

“Een idyllische omgeving!”

Z.Een prachtig uitzicht op de Mont Blanc, een inrichting met veel smaak en diensten die een wellnessruimte waardig zijn (sauna, jacuzzi). Perfect om een vakantie te delen met familie of vrienden.

Sophie P.  [19 september 2020]

Gastenboek

“Een week van puur geluk!”

Subliem uitzicht, prachtig chalet, zomers weer, vriendelijk onthaal en fijne attenties van de eigenaars. Een week van puur geluk!

Tobias H.  [7 september 2020]

Gastenboek

“We vertrekken zeer gelukkig”

We hebben een paar prachtige dagen gehad. Het weer was dromerig. We waren absoluut overdonderd door het adembenemende uitzicht op de Mont Blanc. We vertrekken zeer gelukkig.

Celine D.  [22 augustus 2020]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

OVO tevredenheidsvragenlijst

“Alles is gepland voor uw comfort”

De werkelijkheid van dit chalet kwam perfect overeen met wat er op de site stond. Deze verhuur biedt de ervaring van een leven opgehangen voor een magisch panorama dat vervaagt of oplicht naarmate de uren verstrijken. Een betovering!

Justine D.  [1 augustus 2020]

Gastenboek

“Verbluffend”

We hebben ons hoekje van het paradijs gevonden. Het was een heerlijke vakantie. Bedankt Laurent en Agnès voor jullie medeleven en tot ziens op 23 januari 2021 voor nieuwe avonturen.

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

OVO tevredenheidsvragenlijst

“Extra verblijf”

Een gezellig, goed uitgerust chalet met een adembenemend uitzicht op de Mont Blanc, een zeer aangenaam balkon en een mooi terras met een jacuzzi en een buitendouche. Onze verwachtingen zijn volledig uitgekomen. Chantal de manager is makkelijk te bereiken, ook aan die kant niets te zeggen.

Anastasia P.  [18 juli 2020]

Gastenboek

Uitzonderlijk verblijf

We hebben een geweldige week doorgebracht in het chalet Cerises waar alles was gedaan en bedacht om ons verblijf uitzonderlijk te maken. Een grote dank aan de eigenaren voor het delen van hun hoekje van het paradijs met zo veel aandacht en vrijgevigheid! Ook een zeer vriendelijke en aangename ontvangst. We zullen terugkomen ! Nogmaals bedankt en bravo voor het juweel dat je gemaakt hebt.

Dave V.  [14 juli 2020]

OVO tevredenheidsvragenlijst

We hopen in de toekomst terug te keren

We hadden een geweldige week in een prachtig huis. Ontspannen in het bubbelbad, lezen met uitzicht op de Mont Blanc. Het chalet was zo mooi, dat we bijna geen zin meer hadden om uit te gaan.

Gwendoline S.  [23 februari 2020]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

White Paradise

Als de droom uitkomt !!!
Een oase van rust tegenover de Mont Blanc, een ideale plek om nieuwe energie op te doen.
Het is een lust voor het oog bij zonsopgang en zonsondergang.
Hoe kan ik in een paar woorden deze magische plek beschrijven.
Alles is perfect: de ligging (pendeldienst naar de piste aan de voet van de accommodatie), de ontvangst, de inrichting, de diensten voor de hele volwassen familie (jacuzzi en sauna) en kinderen (PS4, spelletjes) en al die kleine extra dingen die van deze accommodatie een "paleis" maken zoals mijn zoontje van 5 zei, en de waarheid komt uit de monden van kinderen .
Deze momenten gedeeld in familieverband zullen onvergetelijk blijven dankzij jou.
Dus aarzel niet om te boeken, u zult zeker blij zijn.

Pierre S.  [23 februari 2020]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

Schilderij van de Mont Blanc zonder schilderij

Chalet met een indrukwekkend uitzicht op de Mont Blanc. Zonder alle diensten te vergeten die in het chalet worden aangeboden. Onmogelijk om je te vervelen met bijvoorbeeld een geluidsinstallatie beschikbaar voor achtergrondmuziek, een sauna met een buitengewoon uitzicht, en niet te vergeten de jacuzzi die ons in staat stelt om te ontspannen met altijd een uitzicht op een prachtige zonsondergang voor ons!
Alles is voorgesteld voor een echt ontspannen en magisch verblijf!!

 

Laurent S.  [22 februari 2020]

Gastenboek

“Wanneer de droom uitkomt…”

Een hartelijke ontvangst, een prachtig chalet, een verzorgde inrichting en vooral een onvergetelijk uitzicht op de Mont-Blanc. Alles wordt gedaan om buitengewone momenten door te brengen. Dank u voor uw bezoek.

 

Justine D. [14 februari 2020]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

OVO tevredenheidsvragenlijst

  

“Schitterend chalet en buitengewoon uitzicht”

Prachtig uitzicht op de bergen, prachtig chalet, zeer joviale eigenaar. 

 

We hadden een heerlijk verblijf in het Chalet des Cerises. We werden weggeblazen door het prachtige uitzicht op de Mt Blanc. We raakten eraan gewend alsof we thuis waren. Leuke ontdekking. En het is met plezier dat we deze zomer terugkomen. Dank u voor uw medeleven.

Kunt u voorstellen hoe de eigenaar het pand kan verbeteren?

Verbeter de badkamers: vervang de kranen (in het bad) en plaats een plank boven de wastafel om cosmetica op te bergen. Al het andere is perfect.

Geachte mevrouw Devos, Wij willen u bedanken voor uw bemoedigende woorden, wij waren zeer ontroerd door uw vriendelijkheid. Ook bedankt voor uw constructieve opmerkingen, we nemen er goede nota van, en we hebben al een afspraak gemaakt met de loodgieter om de bestaande kranen te vervangen door mengkranen. Het verheugt mij u te kunnen meedelen dat de door u voorgestelde verbeteringen zullen worden aangebracht tijdens uw volgend verblijf deze zomer. 

We kijken er naar uit u in de zomer te mogen verwelkomen om het prachtige terras te ontdekken. Heel hartelijk,

Kerry H. [25 januari 2020]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

OVO tevredenheidsvragenlijst

  

“Prachtige chalet, zeer hartelijke ontvangst en onberispelijke uitrusting”

De locatie met uitzicht op de Mont Blanc is uitzonderlijk, vooral met de openslaande terrasdeur! Het chalet is zeer goed uitgerust en onderhouden. Het is een zeer gastvrij en warm chalet waar we graag naar terugkeerden na een dag op de piste. Het vuur is fantastisch en geeft veel warmte af. We hielden ook van de sauna en het bubbelbad! Chantal, die zeer gastvrij en charmant is, heeft ons alles zeer goed uitgelegd bij onze aankomst.

Kunt u voorstellen hoe de eigenaar het pand kan verbeteren?

De oprit is nu erg steil en zeer moeilijk begaanbaar bij ijs. Vorig jaar waren er treden naar het pand die nog moeilijk waren, maar de verwijdering ervan zonder leuning naar het huidige huisje maakt de toegang uiterst moeilijk. Ik zou verwachten dat zelfs in warmere omstandigheden de oprit voor sommige mensen moeilijk zou zijn.

Beste Louise, Beste Kerry, We hebben Sylvie bij OVO gevraagd om je volgende huurcontract aan te passen. In een poging om dit ongemak goed te maken, geven wij u een korting op uw volgende verblijf.

De toegang tot het chalet zal in mei geheel gereed zijn. We konden niet werken tijdens de vriesperiode, dit zijn de ongemakken van de berg. We zijn van plan de oprit te verbreden en een zeer flauwe helling te maken. U kunt er met uw auto bij tijdens uw volgende verblijf. Sta ons toe u enkele foto's te sturen van de vorige werkzaamheden. We moesten de oprit aanpassen om plaats te maken voor de bouwmachines. Daarom konden we de trap, die erg praktisch is, niet houden. Wij verontschuldigen ons nogmaals en hopen dat u geniet van uw volgende verblijf. Wij doen ons best om u een geweldige vakantie te bezorgen. Heel hartelijk


Arno B. [2 februari 2020]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

OVO tevredenheidsvragenlijst

  

“Uitzonderlijk chalet”

Het is een geweldige plek om tijd door te brengen. Het is dicht bij alles en erg rustig. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig, en vanuit de jacuzzi ook! De sauna is de extra touch. In de keuken was alles aanwezig om heerlijke maaltijden te bereiden. En onze gastheer was erg vriendelijk en zeer behulpzaam als we vragen hadden.

Kunt u suggesties doen hoe de eigenaar het pand kan verbeteren?

Ik weet niet hoeveel hij nog kan doen. Het huis is ongelooflijk.

Mik M. [17 januari 2020]

Gastenboek

“Gewoon perfect.”

Ontdek dit paradijselijke kader met familie, vrienden en champagne! Zoveel schoonheid doet je geloven in de mensheid. Zoveel sereniteit doet je geloven in de toekomst. Zoveel volheid doet je geloven in de liefde. Dank u.

Jérémy T. [17 januari 2020]

Gastenboek

“Alleen geluk”

Terug in het chalet, nog steeds even voldaan als altijd van ons verblijf. Wat een geluk. Tot ziens.

Valentina V.  [11 januari 2020]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

“Buitengewoon!!!”

We hadden een geweldige tijd in het huis. Over elk detail was nagedacht. We willen zeker nog eens terugkomen. Heel erg bedankt!!!

Tereza F. [4 januari 2020]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

“Buitengewoon”

We hadden een heerlijke tijd in het huisje. Het is supercomfortabel en je hebt alles wat je je maar kunt wensen. Het meest bijzondere is zeker de jacuzzi 's nachts met uitzicht op de Alpen. Buitengewoon!!!!

George M. [Januari 2020] 

https://business.google.com/reviews/l/15577976127762208256 

– 5 sterren –

Deze gebruiker heeft maar één briefje achtergelaten...

Jean-Louis R. [28 december 2019]

Gastenboek

“Prachtig kerstverblijf”

We hadden een geweldige tijd in dit huisje met ons gezin. Je voelt je thuis in dit mooie en goed doordachte huis. De sauna, de jacuzzi, maar vooral de petanquespelletjes onder de sneeuw maakten ons verblijf onvergetelijk. Voor dit prachtige kerstverblijf, een grote dank u en tot ziens!

Vincent M. [21 december 2019]

Gastenboek

Dank u en bravo!”

We hadden een zeer aangenaam verblijf in het chalet, een idyllische plek om onze verjaardag (moeder-zoon) te vieren op dezelfde dag op de 19e. Dank u voor de hartelijke ontvangst en de delicate attenties. De renovatie van het chalet volgens de huidige trends is een groot succes. Dank u en Bravo.

Daniel T. [14 december 2019]

Gastenboek

“Een ongelooflijk verblijf”

We hadden de meest geweldige tijd. We kwamen aan om de kleuren van de herfst te zien en tegen de tijd dat we vertrokken, was het winterweer met zoveel sneeuw! Het chalet is prachtig, we voelen ons als beroemdheden! Bedankt voor dit mooie verblijf en alle kleine dingen we kunnen niet wachten om terug te komen!

Pierre C. [November 2019]

https://business.google.com/reviews/l/15577976127762208256 

Chalet zeer goed gelegen met een prachtig en indrukwekkend uitzicht vooral bij zonsopgang !!! Zeer mooie kamers zeer goed uitgerust zoals het chalet trouwens.
Kamers 5,0 - Dienst 5,0 - Locatie 5,0

Bertrand D. [15 november 2019]

https://business.google.com/reviews/l/15577976127762208256 

Super chalet goed ingericht met jacuzzi en sona en prachtig uitzicht op de mont blanc rustige en ontspannende plek.

Norya V. [7 september 2019]

Gastenboek

Wij willen Chantal bedanken voor haar hartelijke ontvangst en haar beschikbaarheid om ons tevreden te stellen. Comfortabel chalet, maar moeilijk bereikbaar als de bagage naar boven gebracht moet worden. Een douche in Italiaanse stijl zou praktischer zijn dan een badkuip, wanneer u er moeilijk overheen kunt stappen. De grote troef van dit chalet is het prachtige uitzicht op de Mont-Blanc en natuurlijk de jacuzzi.

Michelle T. [Augustus 2019] 

https://business.google.com/reviews/l/15577976127762208256 

Kamers 5,0 - Dienst 5,0 - Locatie 5,0

Lucy & Jesper L. [31 augustus 2019]

Gastenboek

We willen elk seizoen terugkomen. Prachtig uitzicht in alle richtingen! Kijk naar de mensen die de Mont-Blanc beklimmen met de telescoop. Bedankt Laurent en het hele team om ons verblijf perfect te maken! DANK U.

Anne-Marie en Guy L. [17 augustus 2019]

Gastenboek

Uitstekend verblijf in dit zeer comfortabele chalet: Alles is gepland! Dank aan Chantal voor haar warme welkom.

Katy & Phillip L. [13 juli 2019]

Gastenboek

“Het was geweldig!”
Adembenemend uitzicht, prachtige keuken, luxe alom. Een perfect chalet.

Phillip H. [22 Juin 2019]

Gastenboek

Prachtige woonkamer, mooi huis. Hoogtepunten waren de wandelingen over de bergwegen, en de adembenemende uitzichten.

Cédric & Laure de V. [4 Mai 2019]

Gastenboek

Wat een schoonheid en warmte vonden wij in dit chalet dat de smaak en vriendelijkheid van zijn eigenaars weerspiegelt! We hadden een geweldige tijd! Het terras is de mooiste plek om te staan... De lentebloemen en de schapen betoverden ons!

Martine T. [27 april 2019]

Gastenboek

Geweldig chalet, geweldige week, bedankt voor een geweldige vakantie. We komen snel terug.

Yuping L. [Juli 2019]

https://business.google.com/reviews/l/15577976127762208256

 

Super, heel mooi chalet, dank u

Gloria F. [13 juli 2019

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

“Droomverblijf”

We hadden een droomweek. Het chalet is prachtig en uitstekend uitgerust. De inrichting is echt heel goed gedaan, de zomer woonkamer is zeer zeer aangenaam en de jacuzzi maakte meer dan een gelukkig. We hopen echt dat we de kans krijgen om nog eens terug te komen.

Ludovic D. [Juli 2019]

https://business.google.com/reviews/l/15577976127762208256

– 3 sterren –

Cet utilisateur n'a laissé qu’une note

Hallo meneer Duperray, na onze privégesprekken die bevestigden dat u niet in chalet Les Cerises verbleef, heeft u uw 3 sterren van onze advertentie nog steeds niet verwijderd. Het OVO Network team is verplicht om deze ongepaste opmerking aan Google te melden. Wij nodigen alle vakantiegangers die geïnteresseerd zijn in deze woning uit om de website van het chalet te bezoeken en contact op te nemen met onze diensten als zij vragen hebben.

 

Michael M. [12 Juin 2019]

https://www.booking.com/hotel/fr/chalet-les-cerises.fr.html

“Exceptionel”

De locatie was prachtig met een steeds wisselend uitzicht op de Mont Blanc. Veel mooie wandelingen in de buurt in het vroege zomerlandschap. Het dorp Cordon en de nabijgelegen stad Sallanches boden alle nodige winkels en restaurants. Het chalet was prachtig ingericht met alle meubilair, apparatuur en faciliteiten die nodig zijn voor een rustig verblijf. Chamonix dichtbij en Annecy niet ver weg voor dagtrips. We hielden van ons verblijf.

Lesley T. [17 maart 2019]

https://www.booking.com/hotel/fr/chalet-les-cerises.fr.html

Bij onze aankomst werden we verwelkomd door de charmante Chantal die ons met alles vertrouwd maakte. Een comfortabel en goed uitgerust chalet met een uitstekende inrichting en top-of-the-line apparatuur. De hot tub buiten werd door iedereen gewaardeerd.

Isabelle B. [28 februari 2019]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

“Wonderful”

Een mooi chalet in een klein en zeer aangenaam resort. We hadden een heerlijk verblijf. We gaan zeker terug!

Kerry H. [7 februari 2019Z

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

“Fantastisch!”

Fantastisch huisje. Veel comfort thuis. Zeer goede aandacht voor detail om je thuis te laten voelen. Geweldige gastheren van boeking tot vertrek. Ik beveel het echt aan en hoop terug te komen..

Bastian H. [2 februari 2019]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

“Ongelooflijk moment in Chalet les Cerises à Cordon”

Wij waren een groep van 8 personen uit Duitsland die op oudejaarsavond in Chalet les Cerises verbleven. Het adembenemende uitzicht toen we de Arvevallei overstaken richting Cordon is slechts het eerste van vele hoogtepunten. Word wakker met een direct uitzicht op de "top van Europa", maak prachtige wandelingen in de omliggende bergen, terwijl u geniet van uw verblijf in dit prachtige chalet en eindig de dag in de perfect verwarmde jacuzzI.
De inrichting en uitrusting zijn geweldig. Zeer moderne kamers gemengd met rustieke elementen.
De eigenaars Agnès en Laurent, uiterst hoffelijk en vriendelijk in alle opzichten, hebben zo'n goed gevoel voor detail. Sinds ons verblijf zijn er al nieuwe updates en verbeteringen aangebracht aan het chalet en ik ben erg enthousiast over de nieuwe ideeën die Agnès en Laurent in de toekomst zullen hebben. We zullen zeker nog eens terugkomen naar deze zeer speciale plek.

Isabelle S. [24 januari 2019]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

“Wat een ongelooflijke plek!”

Chalet les Cerises is perfect gelegen in een charmant klein dorpje en biedt een ongelooflijk uitzicht op de Mont Blanc, die recht tegenover het Chalet ligt. Binnen en buiten, je kunt je niet voorstellen hoe veel mooier het zou kunnen zijn... het hele huis is zeer goed uitgerust, de inrichting is zeer aangenaam en de aandacht voor detail is alomtegenwoordig. Geniet van de jacuzzi, het grote terras en de heerlijke keuken (veel beter uitgerust dan de mijne!) voor een heerlijk ontspannen verblijf.

James & Monique F. [23 januari 2019]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

“Perfecte week bij Cordon”

We hadden een ongelooflijk verblijf in Chalet les Cerises. We wisten dat de accommodatie mooi zou zijn, maar we waren verbaasd toen we het grote chalet binnenliepen dat ons verwelkomde. De apparatuur en uitrusting zijn van superieure kwaliteit, zodat we van een ontspannen en aangenaam verblijf in Cordon kunnen genieten. De inrichting is uitstekend verzorgd en het chalet is in onberispelijke staat. Hoewel u een auto nodig heeft om de omgeving te verkennen, is het zeker de moeite waard, met de skigebieden van Megève, Combloux en Chamonix in de buurt. Ons gezin van vier hield van het terrein, rodelen en skiën in de omgeving. Cordon is een pittoresk stadje met een heerlijke bakker, supermarkt en restaurant. We bezochten ook watervallen op ongeveer 20 minuten afstand, wat een hoogtepunt was. Elke dag wakker worden met een prachtig uitzicht is een herinnering die voor altijd zal blijven. Dank u voor uw gastvrijheid! We zouden graag terugkomen.

Nadia R. [1 januari 2019]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

 

“Paradijs in de bergen”

We droomden ervan om Kerstmis in de bergen door te brengen! De kersen overtroffen onze verwachtingen. Mijn schoonouders, mijn kinderen, mijn man en ikzelf zijn erg blij met ons verblijf.

Schitterend chalet met jacuzzi en voorzieningen van hoge kwaliteit: wijnkelder, uitstekende internetverbinding, smaakvolle designinrichting, LCD-scherm...! De faciliteiten in de accommodatie zijn top! We werden hartelijk ontvangen door Chantal, die zich gedurende ons hele verblijf beschikbaar stelde. Onze jonge kinderen vonden het geweldig. Het uitzicht is gewoon prachtig en ontspannend. Aperitief op het zonnige, rustige terras, een glas champagne bij de jacuzzi... de voet!!!! Cordon is een heel schattig dorpje. We denken al aan ons volgende bezoek; misschien in de zomer om te vergelijken.
Nogmaals hartelijk dank voor dit hoekje van het paradijs dat jullie gebouwd hebben!
Lang leve dit hoekje paradijs met een uitzicht waardig van de mooiste schilderijen Moeder Natuur kon schilderen.

Laurent D. [19 december 2018]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

“Schitterende vakantiewoning in de Alpen”

Chalet Les Cerises is een oase van rust in de Franse Alpen met een adembenemende schoonheid, luxe en sereniteit. Het is een van de beste vakantiewoningen die we ooit hebben bezocht.

Om daar te komen zijn we vanuit Sallanches (50 km van de internationale luchthaven van Genève) verder omhoog gegaan, langs boerderijen en huizen, tot we het charmante dorpje Cordon binnenkwamen. Het Chalet Les Cerises ligt aan de voet van een weiland met een adembenemend uitzicht over de vallei met uitzicht op de Mont-Blanc - de hoogste top van Europa.

Geen enkele situatie is teleurstellend. Aan de voet van het pad dat naar het chalet leidt, vindt u een verwarmde kast voor het opbergen van uw ski's en skischoenen. Wat een geweldige start!

Als u het grote huis binnenkomt, biedt een prachtige houten open haard in de hoofdkamer veel warmte en sfeer. Een comfortabele hoekbank kijkt uit op de erker die uitkomt op het balkon en een absoluut schitterend uitzicht biedt op de bergen, de vele besneeuwde toppen en de hoogste berg, de Mont Blanc. De lounge biedt een fijne selectie van sterke drank en likeuren, evenals een grote LCD flatscreen-tv met Netflix als u een film wilt kijken. In de goed uitgeruste keuken kunt u alles klaarmaken, van een licht gestoomde maaltijd tot een gastronomische maaltijd, en dat alles met een panoramisch uitzicht op de majestueuze bergketen.

Twee van de slaapkamers op de bovenverdieping kijken uit op het spectaculaire uitzicht op de Alpen, een kamer aan de achterzijde kijkt uit op een rustige weide met grazende schapen, terwijl een kamer op de begane grond op het westen uitkijkt voor prachtige zonsondergangen over de verre maar torenhoge rotskliffen. Alle vier de kamers zijn warm en gezellig ingericht met zachte dekbedden en gevoerde badstof badjassen, zodat u in en uit kunt stappen in een van de twee moderne en goed ingerichte badkamers.

En dan is er nog de buitenruimte; een prachtige tuin met een grote gasbarbecue, een grote zithoek en een bubbelbad - geschikt voor maximaal 8 personen - met uitzicht op de vallei (kijk naar de maansopgang over de Mont Blanc bij zonsondergang!).

Een dag in Les Cerises is als vele in het normale leven en de lucht is zuiver en fris, waardoor u ontspannen en verjongd achterblijft. De algemene inrichting doet denken aan wat u in een interieurmagazine zou zien, terwijl de luxueuze accenten smaakvol zijn en blijk geven van een voortreffelijke aandacht voor detail. Wij raden u ten zeerste aan om in Les Cerises te verblijven en geven het 5 van de 5 sterren.

Samy H. [November 9, 2018

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

“Een verblijf in een ansichtkaart”

Ik, mijn vrouw en onze twee kinderen, we brachten magische dagen in dit huis, het panorama is ongelooflijk mooi, de Mont-Blanc vlak voor het huis, we zouden deze plek niet verlaten.
De inrichting is eigentijds met tegelijkertijd een traditionele inspiratie. De nacht jacuzzi was geweldig. Onze gastheren waren zo warm en beschikbaar.
Ik beveel deze plek echt aan aan iedereen die een paar dagen wil relaxen.

Hans & Kora B. [31 oktober 2018]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

“Prachtig huis met fantastisch uitzicht.”

We hadden een geweldige tijd in dit kleine paradijs. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaren en alles was net zo mooi als op de foto’s!

Ekaterina M. [8 oktober, 2018]

https://www.homelidays.com/hebergement/p1719178a

“Perfect!”

Het huis is ongelooflijk: mooi, comfortabel en gezellig met Franse accenten. Alles is nieuw en super schoon. De keuken en het huis zijn volledig uitgerust. Het uitzicht op de Mont Blanc en de bergen is prachtig. Hartelijk dank Agnès, Laurent en Chantal.

Catherine L. [29 augustus, 2018]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740

“Een klein paradijs tegenover de Mont Blanc”

Een zeer comfortabele en esthetisch aangename verschijning. Een tuin met modern comfort en een buitengewoon uitzicht op de Mont-Blanc. Dicht bij het dorp Cordon te voet en wandelpaden.

Stéphane C. 6 augustus 2018]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740​​

“SPLENDID HOME”

We hadden een uitstekend verblijf in dit comfortabele en goed uitgeruste huis

het uitzicht op de Mont Blanc is gewoon prachtig.
de eigenaar is aardig en attent. 
De streek is prachtig. Er is zoveel te zien en te doen.
we komen met plezier terug

Saad R. [18 juli 2018]

https://www.booking.com/hotel/fr/chalet-les-cerises.fr.html

“Uitzonderlijk”

Zeer mooi uitzicht en prachtig decor. Afstand tot uitgaansgelegenheden (alleen voor kinderen)

[الاطلاله جداا رائعه وديكور المنزل رائع جدا ومعاملة المالك راقيه الجاكوزي رائع وكل شئ كان رائع
بعده عن اماكن التسليه للاطفال فقط]

Guillaume M. [18 april 2018]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740​​

“Superb”

Een van de mooiste uitzichten op de bergen en de Mont Blanc die ik ooit heb gezien. Het chalet is erg vriendelijk. De woonkamer is praktisch en mooi met een keuken die alles heeft wat je nodig hebt... Aangename kamers. Zeer mooie woonkamer. Dank u.

Christophe M. [17 april 2018]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740​​

“Prachtig verblijf”

Adembenemend uitzicht op de Mont Blanc. Het chalet is zeer goed uitgerust, mooi ingericht en de wifi werkt goed. :) Uitstekend voor wie van skiën houd.

Raymond H. [3 april 2018]

https://www.booking.com/hotel/fr/chalet-les-cerises.fr.html

 

“Gewoon perfect”
Zeer vriendelijke ontvangst, aardige gastheren en goede locatie.

Stéphane A. [27 februari, 2018

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740​​

“Fantastisch! We komen zeker terug!”

De schoonheid is ruw, zeer aangenaam, goed gelegen en rustig. Chalet zeer goed uitgerust en modern. Laurent de eigenaar is zeer aangenaam en behulpzaam, als er vragen zijn. Skiën niet ver weg in een klein resort met gratis shuttle ( 10 mn) en groot skigebied op een paar kilometer afstand.Zeer vriendelijke chalet waar iedereen een plekje kan vinden voor zowel kinderen als volwassenen en als afsluiter een panoramisch uitzicht op de Mont Blanc, een traktatie! een aanrader!

Virginie F. [18 juli 2018]

https://www.tripadvisor.fr/VacationRentalReview-g674091-d15640740​​

“Sublime”

Met uitzicht op de Mont-Blanc en de Aiguille du Midi, biedt het grote chalet alle moderne faciliteiten met respect voor de typische bergomgeving. Megève en de pistes liggen op minder dan 5 km afstand. De rust en het uitzicht deden ons smelten. En de “kers op de taart”... De Mont-Blanc kleurt roze bij zonsondergang... idyllisch en subliem....

Twijfelt u nog om deze prachtige residentie midden in de natuur, op een steenworp afstand van Megève, te boeken?
Gebruik de optie 24 uur voor de bevestiging van de huur van het chalet.

Belles demeures Logo Cerises Monogramme.

Twijfelt u nog om deze prachtige residentie midden in de natuur, op een steenworp afstand van Megève, te boeken?
Gebruik de optie 24 uur voor de bevestiging van de huur van het chalet.

Belles demeures Logo Cerises Monogramme.


Vervolg het bezoek van het chalet les Cerises

 

Klik en ontdek dit prachtige huis gelegen in de buurt van Megève, in het hart van de grote open ruimten van Savoie Mont-Blanc.